LAVG Gerechtsdeurwaarders

LAVG Gerechtsdeurwaarders

Welkom op de webpagina van LAVG Gerechtsdeurwaarders op deurwaarder-in.nl - de beste deurwaarders website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
r weiss 4 10 1958 wij willen u melden dat wij via krant telegraaf en de limbuerger en faceboek mensen uit het hele land, die alleen door lavg toedoen de dupe zijn beslag legingen ,zonder voorafgaande info te geven , en andere praktijken als deze mensen hun hantekeningen en info over uw instantie geven en gedupeerd zijn door uw toedoen, en in grote financieele problemen zijn gekomen willen het dan gaan aanbieden aan kassa ombudsman en aan de 2 kamer en hopen dat het in het openbaar komt zodat u lavg geen mensen meer zomaar in het ongeluk storten dit hopen wij zal net als de toeslagafere al de gedupeerde meschien van u verhelpen met veeeel dank aan de heer hoek voor het slecht bij staan van clienten vind ik met dank groeten ps u word ook benaderd door matschapijlijk werk die de mensen willen bijstaan
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De deurwaarder-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

LAVG Gerechtsdeurwaarders
Meerwal 11/A
3432ZV Nieuwegein

+31 (0)30 6045832

Links

Website

Deel deze pagina

LAVG+Gerechtsdeurwaarders img