AGC Gerechtsdeurwaarders En Incasso Drenthe

AGC Gerechtsdeurwaarders En Incasso Drenthe

Uitvloeisel van het debiteurenbeheer is uiteindelijk het ter incasso geven van onbetaalde facturen. AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso is een professioneel incassobedrijf dat effectief zorg kan dragen voor inning van uw onbetaalde facturen, zonder de relatie met uw klant te verstoren.

De medewerkers van AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso zijn getraind in het klantvriendelijk, doch effectief incasseren van uw vordering. Onze medewerkers houden rekening met lokale culturen en zij weten wat er leeft bij uw opdrachtgevers als ook bij de debiteur.

Incasso-opdrachten kunt u via On-Line Incasso bij ons aanleveren. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken voor meer informatie of telefonisch contact met ons opnemen.

AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso heeft daarnaast een team van juristen in dienst, die zorgdragen voor de juridische advisering van haar clienten. Naast algemene advisering beschikt iedere jurist over een voorkeursgebied, dan wel specialisatie, waardoor u verzekerd bent van een deskundig advies. Voorts staan de juristen u bij in het geval er een juridische procedure voortvloeit uit de incasso-opdracht.

In plaats van het uit handen geven van uw debiteurenadministratie aan AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso kunt u er ook voor kiezen dit zelf te blijven doen en uzelf of uw medewerkers daarin te trainen. AGC Gerechtsdeurwaarders & Incasso biedt op dit gebied onder andere de training "incassomedewerker" aan.

Een deskundige docent leert uw medewerkers de kneepjes van het vak, zodat uw medewerkers beter beslagen ten ijs zijn en effectiever met debiteuren om kunnen gaan. Ook is het mogelijk om een korte training te verzorgen waarin de essenties van een correcte debiteurenadministratie worden gedoceerd.

Alles kan in overleg met onze accountmanager voor u worden verzorgd. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor AGC Gerechtsdeurwaarders En Incasso Drenthe

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De deurwaarder-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

AGC Gerechtsdeurwaarders En Incasso Drenthe
Stationsstraat 7
9401KV Assen

+31 (0)592 310153

Deel deze pagina

AGC+Gerechtsdeurwaarders+En+Incasso+Drenthe img